U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Wie ben ik ?

Mijn naam is Rebecca Kruijff en ik ben in 1998 begonnen met mijn opleiding Image Coaching , het adviseren van kleuren en kleding en make-up advies voor particulieren en bedrijven.

In datzelfde jaar heb ik mijn allround nageldiploma behaald en heb aan diverse wedstrijden meegedaan. Persoonlijke verzorging binnen en buiten staat bij mij hoog in het vaandel en ik heb ontdekt dat er goed uitzien het gevolg is van een gezonde huid en aandacht voor je huid. Daarom heb ik in 1999 mijn diploma schoonheidsspecialiste gehaald. 

Vanaf 2000 ben ik bij Hannah huidverbetering terecht gekomen. Ik ben erg enthousiast over de resultaten van deze aanpak en de producten die gewoon veel verder gaan dan andere producten en met mij inmiddels al vele klanten. Ik heb de benodigde vaardigheden en trainingen gevolgd bij Hannah en mag mijzelf hierdoor huidcoach en specialiste in huidverbetering noemen. 

Daarnaast heb ik nog diverse andere opleidingen gedaan waardoor ik o.a. ook permanente make-up, spray-tanning , Pedicure, hot-stone massage en door mijn traningen en opleidingen op het gebied van beauty kan ik veel diverse behandelingen ook doen. De behandelingen worden allemaal door mijzelf uitgevoerd en in een rustige ontspannen sfeer in mijn professioneel ingerichte salon.

 

 

Rebecca Kruijff uw huidcoach en pedicure

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?