U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Spraytanning 

Hoe gaat de behandeling spray tan Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maar zo'n 10 minuten. DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 8% tot 14% verwerkt in tanning vloeistoffen. DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt.

 

Scrubben: scrub de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Er zijn ook exfoliërende tissues, Pre Tan Wipes, speciaal voor deze behandeling. Dit heeft hetzelfde effect als een scrubsessie.

Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

 

Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

Douchen en/of baden: wacht even met het nemen van een bad of douche meteen na de spray-sessie. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken. Minimaal 6 uur na de behandeling mag je weer douchen met milde douche gel. Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit louter overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van je bruine teint.

 

Transpiratie: ook dien je (na de sessie) intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van sport met een overmatige transpiratie als gevolg, direct na de spray tan, wordt afgeraden.

Crème: om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vocht inbrengende crème.


 

 

Full Body 29,50  een strippenkaart met 5 behandelingen normaal 112,50 nu voor 95,- euro  

 

 

 Wij gebruiken de fijnste natuurlijke ingrediënten die uw huid verzorgen. Verrijkt met Aloe Vera en vitamine E die uw huid voeden en hydrateren, voorzien van een verfijnde cocos geur.

Alle gebruikte materialen en stoffen zijn op natuurlijke basis en vrij van alcohol, parfum, olie en dierproeven. De lotions zijn ECO gecertificeerd.

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?