U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Permanente Make-up

 

Permanente make-up is een oppervlakkige vorm van tatoeëren of beter gezegd graveren. Door middel van een speciaal daarvoor ontworpen pigmentatie pen waarin een kleine steriele naald of naaldjes heel snel op en neer bewegen. Op deze wijze wordt het gewenste kleurpigment als het ware in de huid gekrast. De pigmentatie is oppervlakkig en zal daarom gaan vervagen. Dit is het grootste verschil met tatoeëren.  Permanente make-up voor de wenkbrauwen en lipline zijn ongeveer van 1 tot 3 jaar zichtbaar en zal na één of twee jaar opgefrist moeten worden voor altijd een mooi egaal resultaat. Eyeliners zijn over het algemeen minder snel aan een opfrisbehandeling toe. De zwarte eyeliner kan langer dan 7 jaar zichtbaar blijven. Gekleurde eyeliners wat minder lang.

 

De keuze bij wie je een Permanente make-up behandeling  wilt laten uitvoeren moet niet alleen afhankelijk zijn van de prijs! Doorslaggevend moeten zijn de professionele wijze waarop permanente make-up bij je gezet wordt, de hygiëne, de nazorg en de service. Bij The Best Image wordt er uitsluitend gewerkt conform de regelgeving van de GGD.

 

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn één van de belangrijkste uitdrukking-bepalende onderdelen van het gezicht. Er zijn maar weinig mensen met perfecte wenkbrauwen. Haartjes groeien vaak niet overal en kunnen ook nogal eens niet mooi ingepland zijn. Door verkeerd epileren in het verleden zijn veel wenkbrauwen beschadigd. Wenkbrauwen zijn ook vaak niet symmetrisch.  Maar de oplossing is er!!!! Rebecca Kruijff is ervaren  in het zetten van de meest natuurlijke methode,“Hairstroke” (haartjes)of  “3D-techniek” en de “Schaduwtechniek”. Juist met deze methode kunnen alle soorten wenkbrauwen worden geaccentueerd en verfraaid en iets verhogen om een ruimere oogopslag te maken. De duur van een eerste wenkbrauwbehandeling ligt rond de 2 uur.

 

 De Eyeliner

De eyeliner is in een normale make-up bijna niet weg te denken. Hoe makkelijk zou het zijn wanneer deze er altijd opzitten, nooit uitlopen en je ogen altijd die frisse oogopslag geven. De duur en de prijs van de behandeling en van de eyeliner loopt op wanneer de eyeliner groter of breder of aangesloten moeten worden.  Gemiddeld wordt er door de meeste dames gekozen voor een medium eyeliner boven en een gedeelte smal aan de onderkant of andersom. Dit kan heel mooi aan elkaar gesloten of juist los van elkaar. Eyeliners kunnen in verschillende kleuren en als u dat wenst in twee kleuren of zelfs licht vervagend aangebracht worden. Gemiddeld is de duur van een eyeliner behandeling 2 uur.  

 

De Lipliner

Een contour lipline onder en boven kan met een subtiele kleur of juist flink geaccentueerd. Een vergrotende lipline wordt iets buiten de oorspronkelijk lipcontour gezet. Dan wordt de huid tussen het lijntje en de werkelijke lip met een lipkleur ingevuld. Full-lips is een techniek die de lippen in zijn geheel inkleurt.Ook de lipline wordt vooraf uitvoerig besproken en afgetekend. Want juist de mond is bijna nooit symmetrisch en kan met Permanente make-up heel mooi worden gecorrigeerd.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?