U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Pedicure

 

Ik ben Rebecca Kruijff, gediplomeerd pedicure en gevestigd in Voorschoten. Met groot plezier werk ik al 21 jaar als schoonheidsspecialiste , huidcoach, specialiste in huidverbetering, image coach  en Pedicure,

Pijn of problemen aan uw voeten? Dan bent u bij mij aan het goede adres!

Goede voetverzorging is erg belangrijk, niet alleen in het dagelijks leven maar ook voor sporters of mensen met een voetafwijking of stand afwijking. Veel mensen weten niet dat pijnlijke voeten snel en pijnloos verholpen kunnen worden door een bezoek aan de pedicure! Een ingegroeide teennagel is bijvoorbeeld door mij heel goed te verhelpen en te voorkomen. Pijnlijke lelijke kalknagels (schimmelnagels) zijn met de juiste behandeling goed te genezen.

Ik werk volgens de code hygiëne, arbo en milieu voorschriften van het HBA (hygiëne code voor pedicure). Dit om de veiligheid van u en mijzelf te handhaven. Bovendien ben ik aangesloten bij ProVoet, de branche organisatie voor pedicure, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken op dit vakgebied.

 

Voeten!

Mensen onderschatten hoe belangrijk het is om goed voor onze voeten te zorgen. Ze brengen ons van A naar B dus belangrijk zijn ze zeker! We kunnen onze voeten wel degelijk schade toe brengen. Één van de oorzaken is verkeerd schoeisel, denk maar aan puntschoenen en hoge hakken, maar vaak zie ik ook mensen die te smalle schoenen dragen en dit veroorzaakt problemen aan de voeten. Dan zijn er ook mensen die door hun beroep wat extra aandacht aan hun voeten moeten besteden, denk hierbij aan mensen die de hele dag moeten staan of lopen. Een verkeerde voetstand geeft vaak problemen.

Na het douchen en zwemmen is het belangrijk om goed tussen de tenen te drogen om irritatie en schimmel te voorkomen. Al met al is het dus erg belangrijk om goed voor uw voeten te laten zorgen en regelmatig een pedicure te bezoeken. 

Heel graag tot ziens in mijn salon!!

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?