U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Pedicure

 

Voetverzorging is leuk en dankbaar werk want voeten zijn belangrijk voor mensen. Voeten krijgen vaak onvoldoende aandacht. Ze zitten toch in de schoenen, dus je ziet er niets van. Alleen in de zomermaanden, als de open schoenen voor de dag komen, dan wordt er meer aandacht besteed aan onze trouwe onderdanen.

Zere voeten zijn vervelend en hebben invloed op je humeur maar je wordt er ook erg moe van. Het is wonderlijk hoeveel mensen er zijn, die onnodig op zien tegen een bezoekje aan de pedicure. Meestal ontstaan de problemen door te lang met de klachten door te lopen.

Meestal is een pijnloze behandeling van circa 3 kwartier voldoende om de voeten weer in topconditie te brengen. Na de behandeling loopt u weer als op 'wolken.' Dus last van vermoeide of pijnlijke voeten, belast u uw voeten veel of wilt u uw voeten gewoon eens verwennen? Maak dan snel een afspraak. De 1e afspraak is altijd een afspraak van een uur.

 

De behandeling vindt plaats in 3 stappen.
1. Onderzoek van de voeten en desinfecteren van de voeten
2. Nagels knippen en nagels/nagelomgeving verzorgen. Overmatig eelt en likdoorn/eeltpit
    worden verwijderd, kloven worden behandeld. De voeten worden wederom gedesinfecteerd.
3. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage met een frisse en verzorgende voet         creme.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?