U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Image coach

Tijdens een kleurenanalyse ontdekt u wat uw eigen natuurlijke kleuren zijn. Door deze kleuren terug te laten komen in uw kleding ziet u er op uw mooist uit. Uw ogen spreken meer, uw huid ziet er egaler uit, de lijnen in uw gezicht worden zachter. U voelt zich ook prettiger in kleding met kleuren waarvan u weet dat ze goed staan. Bovendien is het erg praktisch omdat u geld bespaart omdat u uw kleding beter kunt combineren aan de hand van uw kleurenpalet. 

 

Individueel kleurenpalet

Dit palet geef uw juiste kleuren aan. het geeft u de mogelijkheid om in het vervolg gemakkelijk kleding te kopen met de kleuren die u het mooiste staan. Tevens kunt u het palet gebruiken om accessoires, brillen, tassen enzovoort mee uit te zoeken. Na het gebruik van het palet, merkt u dat u ook uw kleding veel gemakkelijker kunt combineren.

Het kleurenpalet is zowel voor mannen als voor vrouwen te bestellen. U kunt in overleg ook kiezen voor een speciaal zakelijk kleurenpalet. Dit individuele kleurenpalet kost 95 euro. Dit is inclusief uitleg/tips om thuis alles nog eens na te lezen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?