U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hotstone massage

 

Een Hot stone massage is massage met warme stenen. De behandeling is een combi van ontspanningsmassage, thermo en aromatherapie en heeft een ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit warme en koude stenen, al naar gelang behoefte. Meestal wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit zorgt voor een diepere ontspanning en een goede bloed en lymfe stroming.

 

Blokkades in spierweefsel worden sneller opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring. Na legging van de hot stones wordt het lichaam verder los gemasseerd met de warme stenen en olie.

 

Ofschoon hotstone massage relatief een nieuw begrip is in onze Westerse samenleving, bestaat deze techniek reeds duizenden jaren onder zowel Aziatische als Noord-Amerikaanse culturen. Tijdens een hotstone massage gebruik ik diverse stenen die verschillend zijn in formaat, vorm, gewicht en structuur. Alle stenen komen uit zee, uit schone gebieden met vulkanen en een hoog energieniveau.

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?