U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hannah

Hannah is sinds 1979 een begrip op het gebied van huidverbetering en bekend om haar deskundigheid. De uitgebreide productlijn is ontwikkeld om de gevoelige, beschadigde of probleemhuid te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren. Het is onze passie om de beschadigde huid weer in balans te brengen en zich te laten herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd.

 

 

Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. U ontdekt snel de toegevoegde waarde van Hannah producten! Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huid-eigen, hoogwaardig natuurlijke ingrediënten die samen een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er niet om, dat u alle producten gebruikt, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

 


De producten zijn op elkaar afgestemd, zodat het resultaat snel zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de  praktijk! In de brochure die u hieronder kunt downloaden, vindt u tips waarmee u de effectiviteit van de producten versterkt en het resultaat zo optimaal mogelijk. Zo beleeft u  plezier aan het gebruik van Hannah producten die doen waarvoor ze staan: effectieve huidverbetering realiseren!

 

 

BrochureBrochure

ProductlijnProductlijn

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?